Κώττας: «Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των αγώνων με την ΑΕΚ»

Κώττας: «Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των αγώνων με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

H AEK υποδέχεται αύριο (18/05) τον Χολαργό για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Basket League, με τον σέντερ της ομάδας του Αρη Λυκογιάννη να αναφέρεται στα στοιχεία που θα κρίνουν το νικητή στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Θωμάς Κώττας: 

«Γεια σας φίλοι μου 

Μετά από ένα διάστημα αγωνιστικής απραξίας ξεκινάμε τα playoffs παίζοντας το πρώτο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην έδρα του αντιπάλου μας. 

Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του ματς, να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε άμυνα και επίθεση και να μην κάνουμε εύκολα λάθη που θα δώσουν στον αντίπαλο την δυνατότητα να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Απαιτείται να είμαστε όσο πιο ενεργητικοί γίνεται και στις δυο πλευρές του γηπέδου. 

Είχαμε ένα σημαντικό διάστημα χωρίς παιχνίδια πρωταθλήματος και αυτό μας κόστισε όσον αφορά τον αγωνιστικό μας ρυθμό ως ομάδα. Όμως προσπαθήσαμε σκληρά μέσα από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των αγώνων με την ΑΕΚ, επιδιώκοντας να έχουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. 

Αυτό είναι σημαντικό για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πετυχημένη χρονιά στην πρώτη παρουσία του Χολαργού στην Betshop Basket League».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X