Η γυναικεία ομάδα AEK Futsal συνέτριψε με 21-0 την Καλλιθέα!

Η γυναικεία ομάδα AEK Futsal συνέτριψε με 21-0 την Καλλιθέα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυναμικά έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ!

Τα κορίτσια του “Δικεφάλου” συνέτριψαν με 21-0 και την Καλλιθέα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και διπλασίασαν τις νίκες τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι “κιτρινόμαυρες” αν και είναι καινούργια ομάδα δείχνουν πανέτοιμες για να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους. Σε ότι αφορά το σύστημα διεξαγωγής να θυμίσουμε πως συμμετέχουν έξι ομάδες και θα παίξουν όλοι με όλες μια φορά και οι 4 πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συμμετάσχουν σε Final-4 (1-4, 2,3).

Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής με την ομάδα των Χριστόπουλου και Ιατρού να φτάνουν με χαρακτηριστικά άνεση στην τελική επικράτηση. 4 γκολ πέτυχε η Ευσταθιάδου και Μισιρλή, 3 γκολ οι Πλεξίδα, Κολοκάθη και Κόλλια, 2 γκολ οι Τερζή και Μελισσού.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή στις 20:00 στην Ηλιούπολη με αντίπαλο το Φοίνικα Καλλιθέας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύνθεση: (Χριστόπουλος-Ιατρού): Τόνια Βαρβαροπούλου, Δανάη Τερζή, Χριστίνα Κολοκάθη, Ξανθή Μισιρλή, Χριστίνα Κόλλια, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου, Νανά Πλεξίδα, Ελευθερία Τριβυζάκη και Ιωάννα Μελισσού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X