«Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην οριστική απόκτηση του Άλεφ»

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μπράγκα για τον Άλεφ, με το ποσό παραχώρησης του Βραζιλιάνου να ορίζεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν η «Ένωση» αποφασίσει να προχωρήσει στην αγορά του, θα πρέπει να καταβάλει 1 εκατομμύριο ευρώ στους Πορτογάλους.

Στην Πορτογαλία, συνεχίζουν να έχουν ψηλά το θέμα του Άλεφ, με την Πορτογαλική O’ Jogo σε σημερινό της δημοσίευμα, να τονίζει πως η ‘Ενωση θα προχωρήσει στην απόκτησή του:

«Η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην οριστική απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Η τελική συμφωνία αναμένεται να σφραγιστεί σύντομα, καθώς πρέπει να διευθετηθούν κάποιες τελικές λεπτομέρειες», γράφουν οι Πορτογάλοι. Παράλληλα, η O’ Jogo γι’ αυτή τη συμφωνία, τονίζει πως η Μπράγκα «θα λάβει περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που είχε δαπανήσει το 2015 στην Πόντε Πρέτα για να κάνει δικό της τον Άλεφ».

Στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου θεωρούν, πως η μεταγραφή του Άλεφ έχει μπει στην τελική ευθεία, ενώ αποθεώνεται και η Μπράγκα για το γεγονός πως θα έχει οικονομικό όφελος, από έναν παίκτη που είχε μολις μια συμμετοχή με τη φανέλα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X