Την Δευτέρα η εκδίκαση του ΑΣΕΑΔ- Ξεκινούν κανονικά τα πλέι οφ

Θέλει έναρξη των play offs το προσεχές Σαββατοκύριακο ο ΕΣΑΚΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι οριστικό! Επιτέλους, τζάμπολ θα έχουμε το προσεχές σαββατοκύριακο στα πλέι οφ, καθώς η απόφαση επί της προσφυγής του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ πήρε παράταση μέχρι την Δευτέρα. Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν στο ΑΣΕΑΔ οι ιδιοκτήτες της ομάδας, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με την εκδίκαση της προσφυγής από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών διαφορών προσβάλλοντας το κύρος της κλήρωσης των διαιτητών για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League. Η κρίσιμη εκδίκαση είχε προγραμματιστεί για τις 17:00 όμως εν τέλει πήρε παράταση για την προσεχή Δευτέρα.

Το παρών έδωσαν στο ΑΣΕΑΔ νωρίτερα, τόσο οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όσοι και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος, ο team manager, Χρήστος Μπαφές και οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X