O Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Italian Open και το βράδυ...πάει για τους «8»!

Τα δάκρυα του Τσιτσιπά μετά την επικράτηση επί του Ναδάλ (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσιτσιπάς κέρδισε εύκολα σήμερα το μεσημέρι με 6-3, 6-2 τον Σίνερ και το βράδυ παίζει με τον νικητή του αγώνα Φονίνι-Άλμποτ για μια θέση στους “8” του Ιταλικού Open.

Μια καλή προπόνηση για τον βραδινό του αγώνα (Cosmote Sport 6) με τον νικητή του αγώνα Φονίνι-Άλμποτ έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Ρώμη ο Τσιτσιπάς.

Ο Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα απέναντι στον νεαρό Ιταλό ο οποίος απλά στο 1ο σετ από 3-0 ισοφάρισε σε 3-3 και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει τον αντίπαλο του.

Στους “16” προκρίθηκε ο Τζόκοβιτς που κέρδισε με 6-1, 6-3 τον Σαποβάλοφ και το βράδυ θα παίξει είτε με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ είτε με τον Μάρκο Τσεκινάτο.

Υπενθυμίζουμε πως στους “8” ο Τσιτσιπάς εάν προκριθεί θα παίξει με τον Τζόκοβιτς που και αυτός θα παλέψει για την πρόκριση του στην επόμενη φάση σε λίγες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X