Στα...πόδια του Λεβαντόφσκι η Παρί κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πιστός στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Γερμανοί γράφουν για έντονο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς το Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Έντονα είναι τα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στις τάξεις της Μπάγερν και έχουν να κάνουν με την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τις τάξεις των Βαυαρών.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Kicker» ο Πολωνός σέντερ φορ φέρεται να βρίσκεται τόσο στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και σε αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ψηλόσωμος επιθετικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 μαζί της, ενώ πρόθεση των ιθυνόντων της είναι η επέκταση της συνεργασίας τους, μαζί του για ακόμα έναν χρόνο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεβαντόφσκι μέσα στην σεζόν είχε κάνει γνωστό, πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση των Βαυαρών για την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X