Το «αντίο» της κυρίας Λιβάγια στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Το «αντίο» της κυρίας Λιβάγια στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώθηκε, με τους παίκτες της ΑΕΚ να πραγματοποιούν χθες (15/05) την τελευταία τους προπόνηση στα Σπάτα.

Οι «κιτρινόμαυροι» αφού ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις αναχωρούν για διακοπές, προκειμένου να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους για τη νέα και άκρως απαιτητική σεζόν που ακολουθεί.

Από τη δίκη της πλευρά, η κυρία Λιβάγια πριν αναχωρήσει για την πατρίδα της θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στην Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο της ΑΕΚ, κάνοντας ένα αινιγματικό ποστάρισμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ίρις Ράισιτς έγραψε πως: «Το αντίο δεν κρατά για πάντα. Το αντίο δεν σημαίνει τέλος. Θα μου λείψεις μέχρι να ανταμώσουμε ξανά. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μέρος του ταξιδιού μου. Η σεζόν ολοκληρώθηκε, ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι».

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν αρκετά σενάρια για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ και αναμφίβολα η ανάρτηση της συζύγου του δίνει τροφή για σκέψη.

Δείτε το:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X