Ο διαιτητής του τελικού Φέλιξ Τσβάιερ είχε στήσει αγώνα για... 300 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Καμία πρόθεση ένστασης από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, η Ένωση δεν κατάφερε για τρίτη φορά να κατακτήσει το τρόπαιο, με την διαιτησία όμως να βάζει και αυτή το… χεράκι της για αυτή την εξέλιξη. Η Ενωση διαμαρτύρεται για δύο φάσεις με πέναλτι, αλλά και την συνολική συμπεριφορά του Γερμανού ρέφερι στο ΟΑΚΑ.

Ως γνωστόν, διαιτητής του ματς ήταν ο Φέλιξ Τσβάιερ με τον Γερμανό ρέφερι να κλείνει τα… μάτια σε δύο πέναλτι της ΑΕΚ, με τον έμπειρο ρέφερι να… αγνοεί και την εισήγηση του VAR που έδειχνε ξεκάθαρα το χέρι του Κάνιας. Μια ματιά στο παρελθόν του Τσβάιερ και άπαντες θα καταλάβουν πως είναι αρκετά… αμαρτωλό, καθώς ενεπλάκη σε παιχνίδια ύποπτα για χειραγώγηση. Το περιβόητο φυσικά «σκάνδαλο Χόιτσερ», όπου ο διαιτητής Ρόμπερτ Χόιτσερ κρίθηκε ένοχος για χειραγώγηση αγώνων, συνεργαζόμενος με τα αδέλφια Σάπινα από την Κροατία.

Ένα από τα… γρανάζια  εκείνου του σκανδάλου που ξέσπασε το 2004-2005, ήταν και ο Φέλιξ Τσβάιερ, με τον διαιτητή του τελικού να εμπλέκεται σε παιχνίδια ύποπτα για χειραγώγηση. Ένας αγώνας που προκάλεσε… απορίες ήταν ανάμεσα στην Βούπερταλ και την Βέρντερ Βρέμης.

Όπου η Βούπερταλ είχε κερδίσει 1-0 με πέναλτι, με τον Χόιτσερ να είναι διαιτητής και τον Τσβάιερ βοηθός. Ο Τσβάιερ κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία 300 ευρώ από τον Χόιτσερ, ώστε να βοηθήσει την Βούπερταλ να νικήσει τους ερασιτέχνες της Βέρντερ Βρέμης, στον αγώνα τρίτης κατηγορίας.Ο ρέφερι του τελικού αποκλείστηκε για έξι μήνες, με την τιμωρία του να μειώνεται , επειδή στη συνέχεια συνεργάστηκε με τις Αρχές και βοήθησε να είναι πιο ολοκληρωμένο το κατηγορητήριο εις βάρος του Χόιτσερ και των συνεργατών του.

Φυσικά παραμένει η κατακραυγή των Γερμανών, πως ένας καταδικασμένος για δωροδοκία διαιτητής εκπροσωπεί την Γερμανία διεθνώς. Και ασφαλώς, εγείρονται ερωτήματα αναφορικά με την επιλογή του Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος διάλεξε έναν ρέφερι με αμαρτωλό παρελθόν να σφυρίξει τον τελικό ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Πολλές απορίες μαζεύονται για τον αρχιδιαιτητή, ο οποίος μέχρι τώρα… σιωπά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X