"Αποχαιρέτησε" τον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί

"Αποχαιρέτησε" τον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμοιαζε σχεδόν δεδομένο, τώρα… έγινε σίγουρο!

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί “αποχαιρέτησε” ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό, αφού επιβεβαίωσε στο novasports.gr ότι αποχωρεί από τους “πράσινους”. Ο Αφρικανός μπακ που έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ μίλησε για το φινάλε στις διαπραγματεύσεις με το “τριφύλλι” και την αποχώρηση του από το σύλλογο.

“Ήθελα να μείνω. Ήθελα να πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις…. Πίστευα πως όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη διαδικασία, γιατί πάντα “πάλευα” και έδινα τον καλύτερο εαυτό μου για το σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπήρχαν στην ομάδα. Ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό, όμως τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχα στο μυαλό μου”, είπε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί για το κεφάλαιο – Παναθηναϊκός, ενώ θέλησε να στείλει και ένα ξεχωριστό μήνυμα στους φιλάθλους των “πράσινων”.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, γιατί σε κάθε κατάσταση, σε κάθε δύσκολη στιγμή ήταν κοντά στην ομάδα και δεν σταμάτησαν να βοηθούν κάθε παίκτη του συλλόγου. Πραγματικά είμαι στεναχωρημένος, γιατί έζησα τη μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσα να έχω από τους καλύτερους οπαδούς στη χώρα”, ήταν το μήνυμα του ποδοσφαιριστή από το Μάλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X