«Φωτιά» η περιφέρεια της ΑΕΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Λαύριο
Photo Credits: INTIME

Τα πρώτα δείγματα γραφής για το τι είναι ικανή να κάνει η ΑΕΚ με την προσθήκη των τελευταίων παικτών είδαμε στο τελευταίο ματς της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η «Βασίλισσα» πέρασε… αέρας από τη Ρόδο στην 26η και τελευταία αγωνιστική της Betshop Basket League, καθώς νίκησε τον τοπικό Κολοσσό με 106-69. Σε αυτό το ματς εκτός από την σπουδαία επιθετική λειτουργία που είχε ο «Δικέφαλος» σε όλο το παιχνίδι, με αποκορύφωμα την τρίτη περίοδο που σημείωσε 36 πόντους, ξεχώρισε η λειτουργία που είχε η περιφέρεια της ομάδας, κάτι που άφησε πολύ ικανοποιημένο τον Λούκα Μπάνκι.

Τα βλέμματα των ανθρώπων της «Ένωσης» ήταν… στραμμένα προς εκείνες τις θέσεις καθώς εκτός από τον νεοαποκτηθέντα Γκέιμπ Γιορκ που πραγματοποιούσε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για το πως θα παρουσιαστεί μετά τον τραυματισμό του είχε και η περίπτωση του Τζόρνταν Θίοντορ. Αμφότεροι εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους στο Βενετόκλειο, ωστόσο το… κερασάκι στην τούρτα «άκουγε» στο όνομα, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με τον διεθνή σούτινγκ γκαρντ να συμπληρώνει την τριάδα… φωτιά στην περιφέρεια της «Βασίλισσας».

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν μόνιμη απειλή για την ομάδα της Ρόδου με το συγκρότημα του Στέργιου Κουφού να μην μπορεί να διαχειριστεί όλες αυτές τις… εστίες κινδύνου και το σκορ να ξεφεύγει αισθητά. Με τη «γλώσσα» των αριθμών ο Γιορκ στην «παρθενική» του συμμετοχή με τον «Δικέφαλο» στο στήθος, είχε 15 πόντους (4/5β., 1/1δ., 3/6τρ.), 2 αμυντικά ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής, αποδεικνύοντας πως είναι ένας παίκτης που έχει «στενή» επαφή με το αντίπαλο καλάθι.

Παράλληλα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης συνέχισε να αποδεικνύει πως είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ για το σύνολο του Λούκα Μπάνκι με 19 πόντους και μόλις ένα χαμένο σουτ (1/1β., 6/7δ., 2/2τρ.), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 25 αγωνιστικά λεπτά, με τον διεθνή γκαρντ να αποτελεί σημαντικό εργαλείο στο «κιτρινόμαυρο» σύνολο και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τέλος, ο Θίοντορ απέδειξε πως είναι με το μαχαίρι στα… δόντια ενόψει των Play Offs, αφού ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και ταυτόχρονα ολόκληρης της αγωνιστικής στην Βetshop Basket League. Ο 29χρονος γκαρντ παραλίγο να κάνει το νταμπλ-νταμπλ έχοντας 17 πόντους (4/6δ., 3/3τρ.) και 9 ασίστ, ενώ ταυτόχρονα «μάζεψε» 5 ριμπάουντ και πραγματοποίησε 1 κλέψιμο σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για μία τριάδα «φωτιά» στην περιφέρεια της ΑΕΚ, η οποία όσο περνάνε οι μέρες δένεται ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα η τελική φάση των Play Offs να αναμένεται πολύ… καυτή και φυσικά άκρως εντυπωσιακή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X