Στοίχημα: Με combo σε Τουρκία και Πολωνία

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Σαουθάμπτον!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περιορισμένο σε αριθμό αγώνων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (13/05), έστω και έτσι όμως υπάρχουν αναμετρήσεις με τις οποίες μπορούμε να ασχοληθούμε στοιχηματικά! Στο Betarades.gr θα μας απασχολήσουν παιχνίδια από τα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Πολωνίας, με την Μπεσίκτας να ψάχνει το αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη του τίτλου, τη στιγμή που στην Πολωνία συνεχίζονται οι μάχες για την παραμονή στην κατηγορία δυο στροφές πριν το φινάλε. Πάμε, όμως, να δούμε ευθύς αμέσως τι προκύπτει από το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας.

Δυνατό παιχνίδι στην Πόλη

Ξεκινάμε από την Τουρκία και την αναμέτρηση Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ. Στην άκρη την ήττα από τη Γαλατασαράι στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής καλείται να αφήσει η Μπεσίκτας, που υποχώρησε στο -6 από την κορυφή και έχει σήμερα την ευκαιρία να μειώσει εκ νέου τη διαφορά, τρεις στροφές πριν το φινάλε της Super Lig. Η ήττα από την «τσιμ μπομ» έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν και η μοναδική στις 17 τελευταίες αγωνιστικές. Παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Αλάνιασπορ, ενώ παρουσιάζει ένα δυνατό πρόσωπο στην έδρα της, όπου τρέχει εκεί ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η Αλάνιασπορ προσπαθεί να συνέλθει μετά το τραγικό δυστύχημα και το θάνατο του διεθνή Τσέχου Σουράλ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα στην έδρα της με 4-2 από την Κόνιασπορ.  Εκτός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, αγνοεί τη νίκη στις 5/6 τελευταίες εξόδους της για το πρωτάθλημα (0-2-3). Αρκετά χαμηλά οι τιμές του άσσου, που δεν μας ικανοποιούν σε καμία περίπτωση, περιμένουμε πως θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με επιθετικό στυλ. Θα κρατήσουμε, επομένως το Goal / Goal σε συνδυασμό με το Over 2.5, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε σε απόδοση 1.80.

Βήμα παραμονής για Άρκα Γκντίνια

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση από το κουπόνι της Δευτέρας προκύπτει από την Πολωνία και τον αγώνα Άρκα Γκντίνια – Βίσλα Κρακοβίας. Τα πάνω της στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος έχει πάρει η Άρκα, που επικράτησε με 2-0 της ουραγού Ζαγκλέμπιε Σοσνόβιετς την προηγούμενη αγωνιστική και μετρά τρεις νίκες στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της στην Εκστρακλασα. Ξέφυγε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, συνεχίζει, ωστόσο, να αγωνίζεται υπό τρομερή πίεση και ψάχνει σήμερα τους τρεις βαθμούς, που θα την απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παρουσιάζει ένα θετικό πρόσωπο στην έδρα της, τρέχει εκεί ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων. Από την πλευρά της, η Βίσλα Κρακοβίας έχει “κλειδώσει” και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία και αγωνίζεται χωρίς άγχος. Με ισχυρό κίνητρο οι γηπεδούχοι, θα κρατήσουμε τον  “άσσο” μαζί με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.55.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X