Γουάντα Νάρα: «Αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ ο Ικάρντι»

Στήριξε δημόσια την Γουάντα Νάρα ο Ικάρντι (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεζίζει στην Ίντερ ο Μάουρο Ικάρντι σύμφωνα με την γυναίκα και μάνατζερ του.

Παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν ότι θα αποτελούσε παρελθόν, η μάνατζερ και συνάμα σύντροφος του 26χρονου άσου Γουάντα Νάρα με συνέντευξη της στο «Tiki Taka» έκανε γνωστή την παραμονή του παίκτη στο δυναμικό των «νερατζούρι» και την νέα χρονιά.

«Πολλοί εξακολουθούν να λένε πως ο Ικάρντι θα αποχωρήσει. Έχω κουραστεί. Αυτοί σίγουρα θέλουν να πωληθεί, όπως γράφουν οι εφημερίδες, αλλά θα κλείσω το τηλέφωνό μου την πρώτη ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Προσφορές υπάρχουν ήδη, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται, αλλά αυτός αποφάσισε να μείνει στην Ίντερ» ανέφερε στην αρχική της τοποθέτηση.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα της η ίδια μεταξύ άλλων πρόσθεσε τα εξής: «Οι καλύτερες ομάδες έχουν ρωτήσει και οι καλύτεροι προπονητές τον θέλουν. Όλοι θέλουν τον Ικάρντι. Αλλά με βάση αυτά που αναφέρει ο Σπαλέτι, κάποιος μέσα από τον σύλλογο δεν τον θέλει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X