Σάρωσε η γυναικεία ομάδα AEK Futsal στον πρώτο της αγώνα!

Σάρωσε η γυναικεία ομάδα AEK Futsal στον πρώτο της αγώνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η νεοσύστατη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε εκτός έδρας με 11-0 του Παιανιακού.

Η Ένωση από την πρώτη κιόλας αναμέτρηση έδειξε ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας στο δυναμικό της παίκτριες με πολλές παραστάσεις από αγώνες υψηλού επιπέδου του κλασσικού ποδοσφαίρου. Οι “κιτρινόμαυρες” δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Παιανίας, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς με χαρακτηριστική άνεση.

Πλέον, οι παίκτριες του Δικεφάλου προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της Τετάρτης, όπου θα υποδεχθούν στην Ηλιούπολη, στις 22:00, την Καλλιθέα, με στόχο την δεύτερη νίκη σε ισάριθμους αγώνες.

Στο ματς με αντίπαλο τον Παιανιακό, από τρία τέρματα σημείωσαν οι Ευσταθιάδου και Μισιρλή, από δύο οι Μπούμπα και Κολοκάθη, ενώ ένα γκολ πέτυχε η Τερζή.

Η σύνθεση της ΑΕΚ Futsal στον πρώτο αγώνα στην ιστορία του γυναικείου τμήματος με αντίπαλο τον Παιανιακό είναι: (Χριστόπουλος-Ιατρού) Τόνια Βαρβαροπούλου, Δανάη Τερζή, Χριστίνα Κολοκάθη, Ξανθή Μισιρλή, Έλενα Δημητροπούλου, Αλεξάνδρα Ευσταθιάδου, Μαριάννα Μπούμπα και Έυη Καρέτσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X