Μαντάτοφ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Το ποσό της μεταγραφής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα» (ΦΩΤΟ)

Μαντάτοφ για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ: «Το ποσό της μεταγραφής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Μαχίρ Μαντάτοφ, σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο Αζέρος επιθετικός της Καραμπάγκ που απασχόλησε την Ενωση κατά τη μεταγραφική περίοδο, μίλησε στην ιστοσελίδα azerisport.com, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Νέφτσι Μπακού (3-2) για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν.

Ο 21χρονος τόνισε πως το ποσό της μεταγραφής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ ανέφερε πως το ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” προς το πρόσωπό του ξεκίνησε από το 2017, όταν η Καραμπάγκ μπήκε στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ:

«Θα το δούμε τη νέα χρονιά. Ισως πάω στο εξωτερικό. Αν υπάρχει μια καλή ομάδα που μπορώ να αγωνιστώ, τότε θα φύγω. Η ελληνική ομάδα με ήθελε μετά τη νίκη μας επί της Κοπεγχάγης, όταν η Καραμπάγκ πέρασε στο Champions League. Για την ώρα, έχω συμβόλαιο ενός έτους με την Καραμπάγκ (λήγει το καλοκαίρι του 2020) και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το ποσό της μεταγραφής».

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί να πληρώσει αυτό το ποσό, είπε: «Οι Ελληνες μπορούν να πληρώσουν. Η Καραμπάγκ παίζει εδώ και πολλά χρόνια σε ευρωπαϊκά Κύπελλα και δικαίως πρέπει να ζητήσει χρήματα για μένα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X