Πέλκας: «Το πιο ιστορικό Κύπελλο»

Πέλκας: «Το πιο ιστορικό Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ μίλησε μετά το τέλος του τελικού ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο αρχηγός των “ασπρόμαυρων” τόνισε πως το φετινό είναι το πιο ιστορικό Κύπελλο του ΠΑΟΚ, αφού συνοδεύτηκε με το νταμπλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέλκας:

Για την 21η ασίστ του: «Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε, έδωσα τα πάντα όπως και όλοι μας. Ήταν η πρώτη φορά μου ως αρχηγός, κάτι μοναδικό. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο, αυτούς που ήρθαν μαζί μας και αυτούς που μας περιμένουν στην Θεσσαλονίκη».

Για την εμπειρία του να σηκώσει το Κύπελλο ως αρχηγός είπε: «Είναι η πρώτη φορά που το σηκώνω, ελπίζω να το κάνει ξανά πολλές φορές και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν είναι πιο σημαντικό αυτό το Κύπελλο από τα προηγούμενα είπε: «Είναι σίγουρα γιατί κάναμε το νταμπλ. Παίξαμε σε έναν τελικό με VAR για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση και είναι το πιο ιστορικό γιατί κάναμε το νταμπλ».

Ο Δημήτρης Πέλκας όταν ρωτήθηκε για το πόδι του είπε: «Είναι καλά το πόδι μου. Βγήκα γιατί το έχουμε σαν γούρι. Το έκανε και ο Βιεΐρίνια όταν ήταν αρχηγός και πήραμε τίτλο» ενώ εκείνη την στιγμή περνούσε από δίπλα του ο Στέλιος Μαλεζάς και είπε: «Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά, είναι η ψυχή της ομάδας, που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X