Ο Στεφ Κάρι έριξε στο καναβάτσο τους Ρόκετς (VIDEO)

Ο Στεφ Κάρι έριξε στο καναβάτσο τους Ρόκετς (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την καρδιά του πρωταθλητή, ακόμη και χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκρίθηκαν στους τελικούς της Δύσης, ρίχνοντας για ακόμη μια φορά στο καναβάτσο τους Χιούστον Ρόκετς. Φοβερός και τρομερός ο Στεφ Κάρι!

Στην ανάπαυλα κοιτούσες τη στατιστική και ήσουν σίγουρος πως είχε γίνει κάποιο λάθος. Ο Στεφ Κάρι, η απόλυτη “καλαθημαχανή” του παγκοσμίου μπάσκετ, ο αρχισκόρερ των Ουόριορς δεν είχε ευστοχήσει σε ούτε ένα από τα -μόλις- πέντε σουτ που πήρε.

Ε, ήταν δεδομένο πως δεν θα μπορούσαμε να δούμε και στο δεύτερο μέρος τη “σκιά” του κορυφαίου σουτέρ στον κόσμο, καθώς στο “Toyota Center” βγήκε ο… κανονικός Κάρι, που διέλυσε τους Ρόκετς. Από τους 0 πόντους σε 12 λεπτά στο ημίχρονο, στους 33 πόντους στα 26 λεπτά που αγωνίστηκε στο β’ μέρος, σημειώνοντας μάλιστα τους 23 από τους 36 π. της ομάδας του στην τέταρτη περίοδο!

Βάζοντας μεγάλα σουτ και παίρνοντας την ομάδα στην πλάτη του στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, ο 31χρονος γκαρντ έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στην εκτός έδρας νίκη των Ουόριορς, που είχαν ηττηθεί και στις δύο προηγούμενες επισκέψεις τους στο Χιούστον, στη σειρά των πλέι οφ.

Άξιος συμπαραστάτης του βέβαια ήταν και ο Κλέι Τόμπσον που “κουβάλησε” τους πρωταθλητές στο πρώτο μέρος και τελείωσε με 7/13 τρίποντα και 27 πόντους. Την ίδια στιγμή ο Τζέιμς Χάρντεν μπορεί να τελείωσε με 35 πόντους (8 ρ., 5 ασ.), αλλά είχε και πάλι πολλά άστοχα σουτ (11/25). Κορυφαίος για τους Ρόκετς ήταν κατά γενική ομολογία ο Κρις Πολ, που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στα πλέι οφ με 27 π. (11/19 σουτ), 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Το παιχνίδι πάντως ήταν εκπληκτικό, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν… πόντο-πόντο στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Είναι δε αξιοσημείωτο πως το σκορ είχε κολλήσει στο 97-97 από το 6:31 ως το 3:52 πριν τη λήξη, αφού οι δύο ομάδες είχαν επιδοθεί σε διαγωνισμό άστοχων σουτ! Κάπου εκεί όμως ο Λούνεϊ ξεμπλόκαρε τους Ουόριορς, ακολούθησε ένα μεγάλο τρίποντο του Κάρι για το +5 κι αφού απάντησε ο Χάρντεν (102-100), ο Κάρι όπλισε ξανά για το 104-100. Ο Κρις Πολ μείωσε εκ νέου στους -2, ωστόσο ο… αφηνιασμένος Κάρι σημείωσε κι άλλο τρίποντο για το 107-102. Και μπορεί ο Χάρντεν να διατήρησε τους Ρόκετς στο ματς με λέι απ, ωστόσο το τρίποντο του Τόμπσον στα 36,1″ για τη λήξη, έδωσε τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους.

Κάπως έτσι το Γκόλντεν Στέιτ πήρε για μία ακόμη χρονιά το εισιτήριο για τους τελικούς της Δύσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντένβερ Νάγκετς-Πόρτλαντ Μπλέιζερς (3-3).

Τα δωδεκάλεπτα: 28-27, 29-30, 30-25, 26-36

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X