Γαλανόπουλος: «Πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο, δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας»

Το «+3» του Γαλανόπουλου! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, σε αποκλειστική συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ, μίλησε για τον αυριανό τελικό της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ο μέσος της Ενωσης τόνισε πως στο μυαλό των “κιτρινόμαυρων” δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός  ότι δεν θα υπάρξουν οπαδοί των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

«Νομίζω είναι λογικό να θέλουμε και να πιστεύουμε ότι αυτή τη χρονιά θα είμαστε εμείς οι κυπελλούχοι Ελλάδας», είπε αρχικά.

Για τις άδειες κερκίδες: «Θα αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση που έχουμε αντιμετωπίσει ξανά πριν τρία χρόνια με τον Ολυμπιακό σε ένα κρύο γήπεδο. Τότε μας είχε βγει σε καλό. Από εκεί και πέρα είναι πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ένας τελικός είναι μια γιορτή, μια χαρά του ποδοσφαίρου».

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Ένας τελικός κρίνεται πάντα από το ποιος το θέλει περισσότερο. Ήταν ξεκάθαρο ότι την περσινή χρονιά ο ΠΑΟΚ το ήθελε περισσότερο από εμάς που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαμε εμφανιστεί πολύ χαλαροί. Φέτος, νομίζω έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

Για τη διαφορά σε σχέση με τον περσινό τελικό: «Πέρυσι ήταν λάθος η νοοτροπία μας αλλά φέτος δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοια λάθη. Πρέπει να πάρουμε το κύπελλο και δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας»

Για τα πολλά δοκάρια της ΑΕΚ φέτος: «Για να κάνει πολλά δοκάρια μια ομάδα σημαίνει ότι δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να υπάρχει και μια δόση ατυχίας».

Για τη φετινή σεζόν: «Ήταν μια περίεργη χρονιά. Ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα αλλά πετύχαμε και μια επιτυχία στην Ευρώπη, κάτι που είχαμε να κάνουμε πολλά χρόνια. Ο τελικός είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σώσουμε τη χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X