Γαλατσόπουλος: «Όποια ομάδα δεν κατέβει στα Playoffs, υποβιβάζεται στην Α2!»

Γαλατσόπουλος: «Όποια ομάδα δεν κατέβει στα Playoffs, υποβιβάζεται στην Α2!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο απόλυτος χαμός γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ! Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε όποιος δεν κατέβει να παίξει στα playoffs, υποβιβάζεται στην Α2, ενώ, ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να παίξει στα playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό με Έλληνες διαιτητές.

Μετά το τέλος του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ανέφερε πως όποια ομάδα δεν κατέβει σε ματς playoffs, υποβιβάζεται.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια δεύτερη συνεδρίαση πολλών ωρών. Συζητήθηκαν πολλά θέματα. Καταλήξαμε σε ένα συμπέρασμα: σύνθεση ομάδας εργασίας από αύριο το πρωί για όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ. Την επόμενη εβδομάδα θα ψηφιστούν οι προτάσεις από τους ιδιοκτήτες. Φάνηκε πως υπάρχει θέληση να βρεθεί λύση.

Τα πλέι οφ θα αρχίσουν μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία, μόλις είναι έτοιμες οι υπηρεσίες να το κάνουν αυτό. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουμε τις προτάσεις όλων των ομάδων. Μετά θα υπάρξει συνάντηση ιδιοκτητών για την αναδιάρθρωση πρωταθλήματος.

Δεν ξέρω αν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα του ελληνικού μπάσκετ. Την Τετάρτη θα γίνει νέο συμβούλιο ιδιοκτητών που θα ψηφίσουν επί των προτάσεων.

Με βάση τις νομικές υπηρεσίες του ΕΣΑΚΕ, όποια ομάδα δεν κατέβει, υποβιβάζεται στην Α2. Αυτό λέει ο κανονισμός»

Στη συνέχεια τόνισε: «Το πρωτάθλημα αφορά 14 ομάδες. Υπάρχουν κανονισμοί και ότι προβλέπεται θα γίνει. Ο κανονισμός, σύμφωνα με τις νομικές υπηρεσίες, λέει πως όποια ομάδα δεν κατέβει υποβιβάζεται στην Α2. Μην βάζουμε το θέμα στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Να καταλάβαετε κι εσείς πως έγινε μια τεράστια προσπάθεια έξι ωρών και φάνηκε η θέληση όλων να λύσουμε κάποια θέματα. Όποια λυθούν θα αφορούν το νέο πρωτάθλημα, από τον επόμενο χρόνο. Ξεκίνησε η διαδικασία και από αύριο το πρωί έχουμε δουλειά. Και δεν είναι μόνο αυτά τα θέματα που συζητήσαμε τώρα. Είναι η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών, η βία, η διοργάνωση του πρωταθλήματος, οι κανόνες και φυσικά η διαιτησία. Όλα είναι ανοιχτά»

Για την επιτροπή που συστάθηκε, η οποία θα βάλει σε σειρά προτάσεις και προβλήματα για να γίνει συζήτηση στη νέα σύσκεψη ιδιοκτητών που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη: «Ήταν μια πολύωρη συνεδρίαση με τους ιδιοκτήτες στην οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα και η οποία κατέληξε σε ένα συμπέρασμα. Να συγκροτηθεί μια ομάδα εργασίας, η οποία από αύριο το πρωί θα συγκεντρώσει όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικο επαγγελματικό μπάσκετ και να ετοιμάσει για την ερχόμενη εβδομάδα όλες τις προτάσεις που θα συζητηθούν και θα ψηφιστούν. Φάνηκε στην συνεδρίαση πως υπάρχει δύναμη και θέληση να βρεθούν λύσεις.

Η επιτροπή ως την Τετάρτη θα ετοιμάσει τις προτάσεις, που θα είναι από όλες τις ομάδες, ώστε να γίνει συνεδρίαση ιδιοκτητών και να αποφασίσουν ποιες προτάσεις θα προκρίνουμε που θα αφορούν την γενικότερη αναδιάρθρωση, προς ομοσπονδία και Πολιτεία. Δεν ξέρω αν θα λύσουμε τα προβλήματα του μπάσκετ σε πέντε μέρες. Ξεκινάει τη δουλειά η ομάδα εργασίας με τις υπηρεσίες του ΕΣΑΚΕ, θα συγκεντρωθούν όλες οι προτάσεις και θα ψηφίσουμε γι’ αυτές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X