Το 24% των οπαδών της Μπαρτσελόνα δεν θέλει τον Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Το 24% των οπαδών της Μπαρτσελόνα δεν θέλει τον Μέσι! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 24% των οπαδών της Μπαρτσελόνα, σε ερωτηματολόγιο για το ποιους επιθυμούν στους Μπλαουγκράνα και τη νέα σεζον, έδωσε αρνητική ψήφο στον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ερωτηματολόγιο της “Marca” και το πιο πιθανό είναι ότι έχουν μπει και οπαδοί της Ρεάλ, για να τρολάρουν την κατάσταση μετά την τεσσάρα και τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ. Ωστόσο και πάλι προκαλεί τεράστια εντύπωση το να βλέπεις ότι το 24% όσων απάντησαν, είπαν ότι δεν θα ήθελαν τον Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν.

Οι Τερ Στέγκεν (91%) και Αρτούρ (79%) συγκέντρωσαν μεγαλύτερο ποσοστό επιθυμίας παραμονής στην Μπάρτσα, ενώ οκτώ συνολικά από τους 23 παίκτες του βασικού ρόστερ βρέθηκαν εκτός ομάδας. Ουμτιτί, Μάλκομ, Τοντιμπό, Ραφίνια, Κουτίνιο, Βερμάλεν, Μπόατενγκ, Μουρίγιο είναι εκείνοι που δεν θέλουν καθόλου οι οπαδοί, με τον Κουτίνιο να συγκεντρώνει ποσοστό απόρριψης του τεράστιου 83%.

Το 24% των οπαδών της Μπαρτσελόνα δεν θέλει τον Μέσι! (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X