Ολοι μέσα στην ΑΕΚ για την κούπα!

Εδειξε έτοιμη για την κούπα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ συνέχισε σήμερα η ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετωπίζει το Σάββατο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους «ασπρόμαυρους», με τον Μανόλο Χιμένεθ να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους «κιτρινόμαυρους» παίκτες, καθώς άπαντες και σήμερα συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση.

Υπενθυμίζεται, πως αύριο στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό και τον Αντρέ Σιμόες να μιλούν στις 15:30 στους εκπροσώπους του τύπου.

Όσον αφορά την αυριανή προπόνηση της ομάδας, αυτή θα λάβει χώρα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, στις 18:30 με τον Μανόλο Χιμένεθ να ανακοινώνει μετά το τέλος του προγράμματος την αποστολή για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

«Σφαγή» για την εντεκάδα και την αποστολή

Αναμφίβολα, δεν είναι και σύνηθες φαινόμενο τη φετινή σεζόν, ο κόουτς της ΑΕΚ να έχει τους πάντες ετοιμοπόλεμους και σε θέση… μάχης. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατοπεδο θέλουν όσο τίποτε άλλο την κούπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ευχάριστους… πονοκεφάλους για τον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ. Το γεγονός πως είναι όλοι μέσα για το παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους» τον προβληματίζει… ευχάριστα. Οι θέσεις στον «κιτρινόμαυρο» άξονα και στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής αναμένεται να τον προβληματίσουν περισσότερο, ενώ μην ξεχνάμε πως στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ξεκούρασε τους Σιμόες και Μπακάκη. Παράλληλα… χαμός θα γίνει και για την αποστολή της αναμέτρησης, καθώς στο Κύπελλο Ελλάδος είναι υποχρεωτική η παρουσία δυο νεαρών ποδοσφαιριστών. Το σίγουρο είναι, πως όποιους και να επιλέξει, ο 55χρονος θέλει να δει… καμικάζι στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Στα Σπάτα υπάρχει… δίψα για κούπα, με τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του τροπαίου, παίρνοντας και μια άτυπη ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ για τους δυο χαμένους τελικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X