«Να πάει νωρίς ο κόσμος στο ΣΕΦ να δει την υποδοχή, θα έχει πολλά χάπενινγκ»

Φεύγει από το ΣΕΦ και μετακομίζει Ελληνικό ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ολυμπιακή…αγανάκτηση για τους διαιτητές είναι απλά γελοία! Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν εν τέλει υπάρξουν θύματα και εκείνοι μιλούν για «περηφάνια» και #mexritelous. Ευτυχώς ο διεθνής διαιτητής δήλωσε κώλυμα και δεν θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του για να πάει στο ΣΕΦ

Την ώρα που άπαντες κάνουν έκκληση για ψυχραιμία προκειμένου να αποφευχθεί νέος κύκλος βίας και τραμπουκισμών, παραγωγός στο ραδιόφωνο του Sport FM καλούσε τον κόσμο μια ώρα νωρίτερα στο ΣΕΦ για να δουν την υποδοχή (!), τα χάπενινγκς (!), με εισιτήριο μόλις ένα ευρώ.

Γνωστός δημοσιογράφος αναφερόμενος στα όσα έχουν συμβεί από χθες με την επίθεση χούλιγκαν του Ολυμπιακού στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο «να έρθει από νωρίς στο ΣΕΦ να δει όλα τα χάπενινγκς που ετοιμάζονται.

Το εισιτήριο έχει μόλις ένα ευρώ και αξίζει κάποιος να πάει μια ώρα νωρίτερα να δει όλο το σώου. Θα ήταν καλό μάλιστα να πάρει ένα ταξί και τον Βασιλακόπουλο επειδή είναι και μιας ηλικίας και μπορεί να χρειάζεται βοήθεια, ώστε να το απολαύσει κι εκείνος από κοντά. Θα υπάρχουν πολλά χάπενιγκς, όσοι αγαπάμε το μπάσκετ θα είμαστε εκεί να τα ζήσουμε από κοντά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X