Φόρεσαν το Βραχιόλι της Φιλίας στον Ηλία Ατματσίδη

Φόρεσαν το Βραχιόλι της Φιλίας στον Ηλία Ατματσίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις συναντήσεις τους με διάσημους Έλληνες ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές απο την Ακαδημία της ΑΕΚ που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο Διεθνές Κοινωνικό Πρόγραμμα «Football for Friendship 2019» (Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2019). Οι «κιτρινόμαυροι» συναντήθηκαν με τον θρύλο της ΑΕΚ, Ηλία Ατματσίδη, με τον νεαρό Γιώργο Αποστόλου να φοράει στον παλαίμαχο τερματοφύλακα το βραχιόλι της φιλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Με ενθουσιασμό για τη συμμετοχή τους στο Διεθνές Κοινωνικό Πρόγραμμα «Football for Friendship 2019» (Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2019), οι νεαρoί Έλληνες ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της ΑΕΚ, Πέτρος Γαρείος, Γιώργος Αποστόλου, Σπύρος Σινάνης και Μανώλης Τσιόκρης – που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην πολύ σημαντική αυτή διοργάνωση – ξεκίνησαν τις συναντήσεις τους με διάσημους Έλληνες ποδοσφαιριστές μεταδίδοντας τις αξίες και το όραμα του προγράμματος.

Αυτή τη φορά τα παιδιά συναντήθηκαν με τον παλαίμαχο γκολκίπερ Ηλία Ατματσίδη που έγραψε τη δική του ιστορία με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε από το 1992 μέχρι το 2003 πραγματοποιώντας 372 εμφανίσεις και κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας. Σήμερα ο Ηλίας Ατματσίδης συνεισφέρει με την εμπειρία του στη διαμόρφωση της νέας γενιάς ποδοσφαιριστών ως μέλος του προπονητικού επιτελείου των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Ο δωδεκάχρονος Γιώργος Αποστόλου –μέλος της ελληνικής αποστολής που θα παίξει στο Διεθνές Τουρνουά Φιλίας στη Μαδρίτη– φόρεσε στον Ηλία Ατματσίδη το Βραχιόλι της Φιλίας, σύμφωνα με το εθιμοτυπικό των συναντήσεων του F4F και ζήτησε από τον διάσημο τερματοφύλακα να μοιραστεί με την ελληνική αποστολή στιγμές της καριέρας του. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ σήμερα και ευχαριστώ πολύ την ΑΕΚ και τον κύριο Ατματσίδη για αυτή την ευκαιρία. Ο κύριος Ατματσίδης μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές και μαζί συζητήσαμε για το ποδόσφαιρο, τις δυσκολίες, αλλά και τις χαρές που προσφέρει αυτό το μοναδικό άθλημα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που τον συνάντησα σήμερα και αντάλλαξα μαζί του το Βραχιόλι της Φιλίας του F4F».

Ο δεκαεξάχρονος Μανώλης Τσιόκρης θα είναι ο προπονητής της ελληνικής αποστολής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του «Football for Friendship» στη Μαδρίτη. «Ο κύριος Ατματσίδης μας υποδέχτηκε πολύ ζεστά. Τον ρώτησα πώς νιώθει τώρα που δεν είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Μου είπε ότι καμιά φορά του λείπουν οι αγώνες στα γήπεδα, αλλά μέσα από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την εμπειρία του μπορεί να υποστηρίζει τους νέους αθλητές, και αυτό τον γεμίζει χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη συζήτηση που είχαμε μαζί του».

Ο Ηλίας Ατματσίδης έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο F4F και σημείωσε: «Το Ποδόσφαιρο για τη Φιλία (F4F)  είναι μια καταπληκτική διοργάνωση και σπουδαία πρωτοβουλία. Μέσα από το F4F τα ίδια τα παιδιά μεταδίδουν σημαντικά μηνύματα σε όλη την ανθρωπότητα, ενώ παράλληλα αποκτούν μία εμπειρία ζωής. Εύχομαι σε όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής να περάσουν πολύ όμορφα, να γνωρίσουν πολλούς νέους φίλους και να πάνω απ’ όλα να ζήσουν μαγικές, ποδοσφαιρικές στιγμές».

Οι κορυφαίες εκδηλώσεις του προγράμματος Football for Friendship θα πραγματοποιηθούν στη Μαδρίτη από τις 28 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019, στο περιθώριο του μεγάλου τελικού του UEFA Champions League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X