Οι 50 μέρες που θα αλλάξουν την ΑΕΚ

Οι 50 μέρες που θα αλλάξουν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο η ΑΕΚ δίνει το ματς της χρονιάς. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος είναι η τελευταία ευκαιρία του Δικεφάλου να γλυκάνει τον κόσμο του από την πίκρα που τον γέμισε από τον Νοέμβριο του 2018 και μετά.

Ωστόσο όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του τελικού, οι αποφάσεις για την επόμενη μέρα έχουν ληφθεί. Η ΑΕΚ θα έχει μπροστά της 50 ημέρες, προκειμένου να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να παρουσιάσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ένα σύνολο το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό σε όλες τις διοργανώσεις από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Όπως γίνεται όμως αντιληπτό, με διαφορετικό τρόπο θα κυλήσει το διάστημα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αν η ΑΕΚ έχει κατακτήσει το Κύπελλο και εντελώς διαφορετικά αν ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά, τρίτη συνεχόμενη στον τελικό. Εννοείται πως στο «στρατόπεδο» των «κιτρινόμαυρων» κανένας δεν σκέφτεται αυτό το ενδεχόμενο και όλοι έχουν επικεντρωθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και μόνο στο πως θα φτάσουν στην κατάκτηση του 16ου Κυπέλλου της ιστορίας τους.

Από εκεί και πέρα όμως, ο στόχος είναι ένας. Η όλη διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ, να τρέξει όπως είχε τρέξει τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2017, όταν δηλαδή ο σχεδιασμός της ΑΕΚ είχε ολοκληρωθεί σε ποσοστό 90% πριν την έναρξη της προετοιμασίας και η μόνη εκκρεμότητα ήταν επί της ουσίας η υπόθεση της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο.

Φυσικά και εκείνο το καλοκαίρι υπήρξαν αστοχίες (όπως η περίπτωση του Τρίστασον), αλλά αυτές πάντα θα υπάρχουν. Το σημαντικότερο γεγονός ήταν ότι είχε γίνει η σωστή προετοιμασία, δεν υπήρξαν καθυστερήσεις και όλα τα deal έκλεισαν στο σωστό timing. Αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν τώρα ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του, έχοντας φυσικά και τη σύμφωνη γνώμη του Μανόλο Χιμένεθ. Άλλωστε στην πρόσφατη σύσκεψη κορυφής υπό τον Δημήτρη Μελισσανίδη, πάρθηκαν αποφάσεις για όλους και για όλα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X