Ντροπή: Η Αστυνομία ηθελε να δώσει 270 προσκλήσεις για όλους στον τελικό!

Ντροπή: Η Αστυνομία ηθελε να δώσει 270 προσκλήσεις για όλους στον τελικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με εκπρόσωπους της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ΟΑΚΑ και της Αστυνομίας αποφασίστηκε πως στον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου θα δοθούν από 120 προσκλήσεις στις δύο ΠΑΕ και 600 στην Ομοσπονδία.

Η παράνοια της υπόθεση όμως είναι πως η Αστυνομία ήθελε ακόμη λιγότερους! Συγκεκριμένα, οι Αρχές ζητούσαν να μοιραστούν 60 σε κάθε ομάδα και 120 να λάβει η ΕΠΟ.

Φυσικά, άπαντες που συμμετείχαν στην σύσκεψη έσπευσαν να δηλώσουν ένσταση καθώς θα μιλούσαμε αυτή τη στιγμή για την απόλυτη ντροπή!

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν η ΕΛ.ΑΣ. δεν θέλει (κι όχι δεν μπορεί) να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα καθώς η προτάσεις της αγγίζουν τα όρια της τρέλας.

O υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε συμφωνήσει τις προηγούμενες μέρες να δοθούν 1500 προσκλήσεις (από 500 η κάθε ομάδα και 500 η ΕΠΟ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X