Μπέος: «Ο Βασιλειάδης θέλει να κάνει ομελέτα χωρίς να σπάσει αβγά»

Δικηγόροι Μπέου: «Οκτώ χρόνια μετά, έλαμψε η αλήθεια»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καυστικός ήταν ο Αχιλλέας Μπέος, όταν ρωτήθηκε για τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που διεξαχθεί χωρίς οπαδούς στο ΟΑΚΑ αλλά μόνο 1040 προσκλήσεις. Επίσης, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για την κατάκτηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη στάση του Βασιλειάδη σε ό,τι αφορά τον τελικό:

«Η πρόθεσή του είναι να φτιάξει κάποια πράγματα. Το θέμα είναι ότι είτε λόγω πιέσεων είτε επειδή δεν θέλει να σπάσει αβγά, είτε επειδή δεν τον αφήνουν δεν έχει ολοκληρώσει τη σκέψη του. Με αποκορύφωμα όσα συμβαίνουν για τον τελικό. Είναι αδιανόητο, όμως, δεν ευθύνεται μόνο η Πολιτεία, αλλά και η ανύπαρκτη ΕΠΟ. Δεν έχω κάτι να προσάψω στους ανθρώπους, όμως, δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν. Ο τελικός είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ. Δεν ξέρω, όμως, τι ρόλο παίζει».

Για την απόφαση διεξαγωγής του τελικού δίχως κόσμο:

«Είναι ντροπή. Δεν μπορεί να γίνει ένας τελικός χωρίς κόσμο. Είναι πολύ απλό για μένα. Το ΟΑΚΑ έχει 70 χιλιάδες θέσεις, ας το κάνουμε με τις ζώνες ασφαλείας 50 χιλιάδων θέσεων. Ας πάρουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ από 20 χιλιάδες εισιτήρια, δέκα χιλιάδες η ΕΠΟ ως διοργανώτρια και να αναλάβουν την ευθύνη. Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΕΠΟ. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, κακώς συμμετέχετε. Ο Βασιλειάδης θέλει να κάνει ομελέτα χωρίς να σπάσει αβγά. Στην Ελλάδα δυστυχώς μας διοικούν πολιτικοί που δεν ενδιαφέρονται για τον τόπο μας αλλά για άλλα πράγματα».

Για το αγωνιστικό σκέλος:

«Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ, με την έννοια του ότι είναι μια συμπαγής ομάδα εδώ και δύο χρόνια. Μόνο μειονέκτημα η απώλεια του μεγαλύτερου ηγέτη του, του Βιεϊρίνια. Είναι ο ηγέτης, ο αρχηγός, ο άνθρωπος που όταν καίει η μπάλα δηλώνει παρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X