Εκλεισε Κορνέζο η ΑΕΚ

Εκλεισε Κορνέζο η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τρίτη καλοκαιρινή μεταγραφική της προσθήκη από την ελληνική αγορά προχώρησε η ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Ωρας των Σπορ” έκλεισε τον 21χρονο στόπερ του Εθνικού, Γιώργο Κορνέζο.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο νεαρός αμυντικός θα ενσωματωθεί στους “κιτρινόμαυρους” το καλοκαίρι, με τον Μανόλο Χιμένεθ να είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα πρέπει να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ενωσης ή αν θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Πάντως, το τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ παρακολουθούσε εδώ και καιρό τον Κορνέζο, αφού τον είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στη Γ’ Εθνική. Ο 21χρονος ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Σπάρτη και στον Ιωνικό, πριν καταλήξει στον Εθνικό το περασμένο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε ότι η Ενωση έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι τον Σέρβο εξτρέμ Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στη Λάρισα και τον γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Αθανασιάδη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X