Σαν σήμερα ο Ινιέστα είχε βάλει μια απίστευτη γκολάρα (VIDEO)

Σαν σήμερα ο Ινιέστα είχε βάλει μια απίστευτη γκολάρα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από δέκα χρόνια, μια μέρα σαν την σημερινή, ο Αντρές Ινιέστα έβαζε μια απίστευτη γκολάρα κι έστελνε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League.

Το ρολόι έδειχνε το 93ο λεπτό. Το 1-0 της Τσέλσι με το γκολ του Εσιέν έστελνε τους «Μπλε» στον τελικό του Champions League, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Καμπ Νου.

Η μπάλα… ζύγιζε πολλά κιλά. Και εκείνη τη στιγμή μόνο οι μεγάλοι παίκτες είναι ικανοί να μιλήσουν. Όπως ο Αντρές Ινιέστα…

Ο άσος της Μπαρτσελόνα με ένα ψύχραιμο σουτ νίκησε τον Τσεχ, ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε τους Μπλαουγκράνα στον τελικό του Champions League, όπου και σήκωσαν το τρόπαιο χάρη στο 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρώμη.

Ήταν 6 Μαΐου του 2009 όταν ο Ινιέστα, λοιπόν, «πάγωνε» το Στάμφορντ Μπριτζ, έβγαζε τη φανέλα και πανηγύριζε μπροστά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, ένα στιγμιότυπο που θα μείνει για πάντα στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X