Προσφυγή Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την κλήρωση-Κίνδυνος αναβολής της αγωνιστικής!

Προσφυγή Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ για την κλήρωση-Κίνδυνος αναβολής της αγωνιστικής!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν την συνεδρίαση στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ενημέρωσαν πως έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να ακυρωθεί ως παράνομη η κλήρωση της Παρασκευής για τους διαιτητές της 26ης αγωνιστικής.

Η πλευρά των «ερυθρολεύκων», υποστηρίζει πως ήταν παράτυπη η διαδικασία, καθώς δεν ήταν παρών ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, παρά μόνο δύο μέλη της επιτροπής (Ταβουλαρέας, Κορομηλάς).

Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση έφερε στον αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας Πατρών τον Παναγιώτη Αναστόπουλο, που είναι… ανεπιθύμητος από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν τονίσει πως δεν κατεβαίνουν να παίξουν εφόσον βρεθεί στο δρόμο τους εκείνος ή οι άλλοι δύο διαιτητές του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, Μάνος και Παναγιώτου.

Μάλιστα, μιας και το ΑΣΕΑΔ δεν πρόκειται να αποφασίσει άμεσα για το νόμιμο ή μη της διαδικασίας, είναι πιθανή η αναβολή όλης της αγωνιστικής, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 17:30.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X