Μπακασέτας: «Ενωμένοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, η ΑΕΚ δε μπορεί να αντέξει τρίτο χαμένο τελικό»

Μπακασέτας: «Ενωμένοι να κατακτήσουμε το Κύπελλο, η ΑΕΚ δε μπορεί να αντέξει τρίτο χαμένο τελικό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το ματς με την Λαμία, ο Τάσος Μπακασέτας σκόραρε και κόντρα στον Λεβαδειακό, με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Βοιωτίας. Μετά το τέλος του ματς, ο Μπακασέτας παραχώρησε δηλώσεις στην NOVA, με τον «Μπάκα» να στέκεται στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η Ένωση δε μπορεί να αντέξει τρίτο σερί χαμένο τελικό από τους «ασπρόμαυρους».

Για το ματς: «Κακά τα ψέμματα, δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι μας είναι ο τελικός, αλλά είπαμε πως από τη στιγμή που δεν είχαμε κατακτήσει 100% την τρίτη θέση, έπρεπε να παρουσιασουμε ένα καλό πρόσωπο. Πιστεύω ότι το κάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έτσι επικρατήσαμε εύκολα με 3-0».

«Η κύρια δουλειά του επιθετικού είναι να προσπαθεί να βάλει κάποιο γκολ και από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα πράγματα, είτε να κάνει μια πάσα, είτε να μαρκάρει. Περίμενα τη μπάλα να έρθει σε μένα, γι΄ αυτό και έκανα αυτό το τελείωμα».

Για την φετινή χρόνια: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια της χρονιάς. Κατακτήσαμε κάποιους στόχους, μπήκαμε στους ομίλους του Champions League, πήγαμε στον τελικό του κυπέλλου. Το πρωτάθλημα κάποιες χρονιές θα το παίρνεις, κάποιες όχι, αλλά αυτό που μας έχει πειράξει είναι η πολύ μεγάλη διαφορά που έχουμε σε σχέση με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως αυτό θα μας πεισμώσει για την επόμενη χρονιά έτσι ώστε να παρουσιαστούμε ακόμα πιο έτοιμοι και ανταγωνιστικοί».

Για το γκολ: «Τα συναισθήματα ήταν πιο έντονα στο προηγούμενο παιχνίδι με την Λαμία, στο οποίο έψαχνα πολύ το γκολ, γιατί πέρασα δύσκολα και με τους τραυματισμούς, και με το συμβάν με το συμβόλαιο. Νομίζω πως τότε έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Σήμερα ένιωσα πολύ όμορφα, είναι ιδανικό το συναίσθημα του να σκοράρεις και θέλω να συνεχίσω το μικρό σερί που έχω και στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι το ματς της χρονιάς για μας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν θέλω να μπω από τώρα σε σύγκριση της ομάδας με τον ΠΑΟΚ. Έχω να πω ότι δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια στην ομάδα του. Το παιχνίδι που έρχεται θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και για τους δύο. Αυτή η εβδομάδα που θα περάσει θα είναι πολύ ιδιαίτερη για μας και θέλουμε να αναλύσουμε πολύ καλά τον αντίπαλο. Πιστεύω πως έτσι ενωμένοι όσο είμαστε τον τελευταίο καιρό, μπορούμε να το κατακτήσουμε».

Για τον τελικό: «Είναι αλήθεια ότι κατά τη διάρκεια της σεζόν ήταν πολύ μεγάλη η εναλλαγή των συναισθημάτων. Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε σε αυτά, έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές με πολλή αμφισβήτηση, η οποία ήταν λογική σε κάποιο βαθμό. Είναι ένα τελευταίο παιχνίδι, ένα παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ και είμαστε πολύ προσηλωμένοι σε αυτό.

Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αντέξει τρίτο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ, θα είναι κάτι πολύ άσχημο για την ιστορία της ομάδας και για εμάς τους παίκτες. Θα θίξει πάρα πολύ τον εγωισμό μας. Είμαι πεπεισμένος πως όπως δουλεύουμε τον τελευταιο καιρο, είμαστε απόλυτα έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Χάρηκα πάρα πολύ για το γκολ του Σιώπη, νομίζω ότι θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, πολύ μακριά από τον δεύτερο. Έχω να πω στους τερματοφύλακες να προσέχουν πάρα πολύ, γιατί όπως λένε, μερικές φορές είναι… να μπει το πρώτο! Πιστεύω πως την νέα χρονιά θα βάλει πολλά γκολ! Τώρα για τρεις μέρες θα τον ψάχνεις και δεν θα τον βρίσκεις!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X