"Ξύπνησε" στην παράταση η ΑΕΚ, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 27-26

"Ξύπνησε" στην παράταση η ΑΕΚ, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 27-26
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το παιχνίδι να πηγαίνει στην παράταση η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, κατάφερε να πάρει την νίκη του πρώτου ημιτελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ με 27-26. Πλέον, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τελειώσουν την πρόκριση στην Θεσσαλονίκη και να περάσουν άνετα στους Τελικούς.

Να σημειωθεί ότι, ο Συγγάρης απέκρουσε πέναλτι σε νεκρό χρόνο στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης και κράτησε την νίκη για την ΑΕΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν σε καλή μέρα τον Κοτανίδη, που σταμάτησε 18 φορές την ΑΕΚ στο σκοράρισμα, βάζοντας της προβλήματα. Από την άλλη, για την “Ένωση” κορυφαίος ήταν ο Γιάκομπσεν που ήταν καθοριστικός στην νίκη των γηπεδούχων.

Η ΑΕΚ μπήκε χωρίς συγκέντρωση στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κάνει σερί 6-0 και να πηγαίνει το σκορ στο +5 (2-7). Στην συνέχεια, η “Ένωση” βρήκε ρυθμό και κατάφερε να μειώσει σε 7-9. Οι “ασπρόμαυροι” με τον τερματοφύλακα τους να είναι σε καλή μέρα, ανέβασαν και πάλι απόδοση και το σκορ σε 9-12 και μπήκαν στα αποδυτήρια με την διαφορά στο +3.

Οι παίκτες της “Ένωσης” στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν κάποια κενά στην άμυνα του ΠΑΟΚ, μειώνοντας σε απόσταση αναπνοής στο 14-15. Κατόπιν, η ΑΕΚ πέταξε την ευκαιρία να ισοφαρίσει τους φιλοξενούμενους, που με 2 γκολ, πήγαν και πάλι στο +3 (14-17). Οι “κιτρινόμαυροι” προσπέρασαν μετά από πολύ ώρα τον ΠΑΟΚ στο 19-18, δίνοντας ελπίδες νίκης. Ο Μπάγιος ισοφάρισε σε 23-23, στην εκπνοή του αγώνα, στέλνοντας τον σε παράταση.

Τελικά, η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι στην παράταση με 27-26 και έκανε το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών με τον ΠΑΟΚ.

Επόμενη αναμέτρηση για την ΑΕΚ η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης (8/5, 20:00) για τον δεύτερο ημιτελικό.

Ημίχρονο: 9-12,Τελικό:24-24, Παράταση: 27-26

Δείτε ΕΔΩ πως μετέδωσε το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X