Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους Τελικούς η ΑΕΚ (17:00, LIVE enwsi.gr)

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στους Τελικούς η ΑΕΚ (17:00, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ Βεργίνα TV στις 17:00, (ζωντανά στο ERTSPORTS) στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού της Handball Premier.

Η “Ένωση” θέλει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την πρόκριση στους τελικούς του Πρωταθλήματος και σε αυτή τη μάχη… χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της. Οι φίλοι της ΑΕΚ καλούνται για άλλη μία φορά να γεμίσουν το γήπεδο και να ωθήσουν τους “κιτρινόμαυρους” στη νίκη.

Ο Νίκος Γραμματικός μετά και την επιστροφή στη δράση των Γεωργιάδη–Νταρσουλάντ, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, επιλέγοντας έτσι στην αποστολή του “Δικεφάλου” τους: Γεωργιάδη, Ζαμπούνη, Νικολαΐδη, Ροζαβόλγκι, Συγγάρη, Νταρσουλάντ, Μπάλαζ, Ραντούλοβιτς, Αλβανό, Μπάγιο, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρή, Μυλωνά, Αργυρού, Παλεβίτσιους και Βραζάλιτσα.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα σφυρίξουν οι Τσάκωνας- Φωκίτης, με παρατηρητή τον Μίγκα.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Θάνος Συγγάρης, δήλωσε στο aek.gr: “Ξεκινάμε τους αγώνες για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπορεί να δείχνει αποδυναμωμένος, αλλά αν δεν φανούμε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι μπορεί να μας προκαλέσει προβλήματα όπως και στον αγώνα της κανονικής διάρκειας στη Θεσσαλονίκη. Παρ’ όλα αυτά παίζουμε μέσα στην έδρα μας όπου και με τη βοήθεια του κόσμου μας έχουμε άλλη δυναμική. Θέλουμε να πετύχουμε μια καλή νίκη, αφήνοντας πίσω την κακή μας εμφάνιση με τη Madeira και να πάμε στο δεύτερο παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση, αποκτώντας παράλληλα και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν όψει των τελικών”.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια, με βάση την στατιστική του Συλλόγου, σε σύνολο 36 αναμετρήσεων, η “Ένωση” μετρά 14 νίκες, οι Θεσσαλονικείς 17, ενώ 5 αγώνες έληξαν δίχως νικητή. Στους 18 αγώνες της Αθήνας, ο “Δικέφαλος” έχει την μερίδα του λέοντος με 11 νίκες, οι “ασπρόμαυροι” μετρούν 6 “διπλά”, με 1 αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 927 (496 εντός έδρας) και ο ΠΑΟΚ 943 (486 εκτός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ των αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 γκολ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X