ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νίκησαν στην τέταρτη παράταση! (VIDEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Νίκησαν στην τέταρτη παράταση! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πραγματικά το ΝΒΑ είναι λίγκα των θαυμάτων. Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς επιβλήθηκαν 140-137 των Ντένβερ Νάγκετς και πήρα κεφάλι στην σειρά των ημιτελικών της Δυτικής περιφέρειας (2-1).

Ο αγώνας φυσικά αμφίρροπος σε κάθε στιγμή του. Χωρίς να υπάρχει κάποιο buzzer beater παράτασης, οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ με σημαντικές διαφορές. Ο Λίλαρντ προσπάθησε να πετύχει ό,τι έκανε και απέναντι στους Θάντερ αλλά αστόχησε, με τον Μπάρτον να μην δίνει με την σειρά του την νίκη στους Νάγκετς στην δική του ευκαιρία.

Κλειδί του ματς, η παρουσία του Ρόντνεϊ Χουντ, που μπήκε «φρέσκος» στο τέλος πετυχαίνοντας 7 σερί πόντους αλλά και ένα καθοριστικό τρίποντο. Μοιραίος, εκ του αποτελέσματος, ο Γιόκιτς με 1/2 κρίσιμες βολές, λάθος επαναφορά στο τέλος για το Ντένβερ. Ο Σέρβος σέντερ ήταν συγκινητικός αγωνιζόμενος για 65 λεπτά.

Πρώτος σκόρερ για το Πόρτλαντ ο ΜακΚόλουμ με 41 πόντους, στους 28 ο Λίλαρντ. Διπλός ο Καντέρ με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ. Στους Νάγκετς triple double από τον Γιόκιτς με 33 πόντιους, 18 ριμπάουντ και 14 ασίστ, στους 34 ο Τζαμάλ Μάρεϊ.

Ενδεικτικό της σπανιότητας του αγώνα, ότι η μοναδική φορά που σε παιχνίδι πλέι οφ έγιναν τέσσερις παρατάσεις χρονολογείται 66 χρόνια πριν όταν το 1953 οι Μπόστον Σέλτικς κέρδισαν τους Σίρακιουζ Νάσιοναλ με 111-105 στους ημιτελικούς της Ανατολής! (21/3/1953).

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X