Ασταμάτητος Αντετοκούνμπο έκανε το brake μέσα στη Βοστόνη (VIDEO)

Ο Αντετοκούνμπο σήκωσε 260 κιλά και προκάλεσε τον "Rock"! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Τεράστια νίκη πήραν οι Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μπόσον Σέλτικς με 123-116 και “έσπασαν” την έδρα τους κάνοντας το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας. Ακόμη μια “τρομακτική” εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Οι παίκτες του Μάικ Μπουντενχόλζερ, όταν το ματς πλησίαζε σιγά σιγά στο κρίσιμο διάστημά του προς το τέλος, πάτησαν το «γκάζι» και εμφάνισαν τη… γύμνια απώλειας εναλλακτικών λύσεων για τους «Κέλτες», με τον Έλληνα σούπερ σταρ να είναι φανταστικός και την ομάδα του να ανακτά τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής.

Ο 24χρονος φόργουορντ πέτυχε 32 πόντους, βρισκόταν σε attack mode από το πρώτο δευτερόλεπτο και μαζί του ακολούθησαν και όλοι οι συμπαίκτες του. Οι Μπακς σούταραν με ποσοστό 50,6%, είχαν 15/37 τρίποντα και διέθεταν πολλούς πρωταγωνιστές, από τον Κρις Μίντλετον (20 πόντοι) και τον Νίκολα Μίροτιτς (13 πόντοι), μέχρι τον Τζορτζ Χιλ (21 πόντοι) και τον Πατ Κόνατον (14 πόντοι).

Στην αντίπερα όχθη, ο Καϊρί Ίρβινγκ πέτυχε 13 από τους 29 πόντους του στο πρώτο δωδεκάλεπτο, αλλά χρειάστηκε 22 σουτ, ενώ ο Τζέισον Τέιταμ (20 πόντοι) έκανε την καλύτερη εμφάνισή του στη σειρά. Πολύ καλοί ήταν και οι Τζέιλεν Μπράουν (18 πόντοι), Μάρκους Μόρις (16 πόντοι), Αλ Χόρφορντ (17 πόντοι) για τους Σέλτικς, οι οποίοι όμως δεν πήραν πολλή βοήθεια από τον πάγκο και δεν μπόρεσαν να σταματήσουν ποτέ τους Μπακς στην άμυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X