Μελισσανίδης σε Περέιρα: «Έγιναν σοβαρά λάθη»

Το πλάνο Μελισσανίδη για τα Σπάτα -Πάνω από 5 εκατ.ευρώ επένδυση για αγορά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην χθεσινή του επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, συζήτησε μεταξύ άλλων και με τον αρχιδιαιτητή, Βίτορ Μέλο Περέιρα για όλα όσα έγιναν την χρονιά που βρίσκεται τώρα στο τέλος της, στον τομέα της ελληνικής διαιτησίας. Μια επίσκεψη που κάθε άλλο παρά…κρυφή ή απρόοπτη ήταν καθώς είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό.

Στη, εν λόγω συνάντηση ήταν επίσης παρόντες τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής διαιτησίας, οι Μάριν και Λίντμπεργκ, αλλά κι ο αντιπρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ και νέος πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσάνδρου.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης είπε στους ανθρώπους της ΚΕΔ πως “κατά τη διάρκεια της σεζόν έγιναν σοβαρά λάθη”. Όπως τόνισε όμως, παρά τα “φάλτσα” που υπήρξαν, τόσο ο ίδιος, όσο και η ΑΕΚ εξακολουθούν να στηρίζουν την ελληνική διαιτησία και θα κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην την υποβαθμίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X