Αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό ο Ολυμπιακός!

Αντιμέτωπος με τον υποβιβασμό ο Ολυμπιακός!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμος να… πέσει στην Α2 είναι ο Ολυμπιακός, αν δεν πάρει πίσω τις απειλές του, αφού ο ορισμός του Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αγώνα με τον Προμηθέα… καίει τους Πειραιώτες!

Η ΚΕΔ σταμάτησε να κάνει τα “χατίρια” του Ολυμπιακού και συμπεριέλαβε στην κληρωτίδα για τον αγώνα με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, έναν εκ των τριών «ανεπιθύμητων» διαιτητών, τον Παναγιώτη Αναστόπουλο (Μάνος και Παναγιώτου ήταν οι άλλοι δύο).

Ως γνωστόν, οι Πειραιώτες είχαν απειλήσει πως δε θα… κατέβουν στο παρκέ αν οριστεί ένας εκ των τριών ρέφερι σε αγώνα τους, με την τύχη να μη… χαμογελάει στην ομάδα του Μπλατ, αφού ο Αναστόπουλος θα σφυρίξει στον αγώνα με τους Πατρινούς. Ετσι, αν ο Ολυμπιακός κάνει πράξη την απειλή του, τότε θα υποβιβαστεί στην Α2, βάσει κανονισμών.

Να σημειωθεί πάντως, πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε το «παρών» στα γραφεία της ΚΕΔ πριν την κλήρωση των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League, εκφράζοντας την απορία για ποιο λόγο δεν ορίζονται σε ματς του Ολυμπιακόυ οι τρεις “ανεπιθύμητοι” για τους Πειραιώτες, μετά τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό τον Φεβρουάριο. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» έκανε λόγο για ανομία της ΚΕΔ και την κατηγόρησε πως υποκύπτει σε εκβιασμό των «ερυθρόλευκων».

Κάτι που πιθανότατα έπαιξε τον ρόλο του…

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X