Μπενίτεθ: «Είμαστε επαγγελματίες, θέλουμε να κερδίσουμε την Λίβερπουλ»

Μπενίτεθ: «Είμαστε επαγγελματίες, θέλουμε να κερδίσουμε την Λίβερπουλ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ερχόμενο ματς της Νιουκάστλ με την Λίβερπουλ, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Ράφα Μπενίτεθ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως άπαντες στη Νιουκάστλ είναι επαγγελματίες και θέλουν να κερδίσουν το ματς με την Λίβερπουλ, θέλοντας να δώσουν και μια χαρά στους οπαδούς της ομάδας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στους «reds» και στην πορεία των παικτών του στη σεζόν.

«Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Η σχέση μου με την πόλη του Λίβερπουλ, την ομάδα και τους οπαδούς θα μείνει εκεί. Έχω ξαναπαίξει κόντρα στη Λίβερπουλ με την Τσέλσι, με τη Νιουκάστλ και πρέπει απλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Παίζουμε σε ένα γήπεδο με 52 χιλιάδες οπαδούς, είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς. Όλοι καταλαβαίνουν πως είμαστε επαγγελματίες και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», είπε αρχικά.

Για την Λίβερπουλ: «Κάνουν μια εξαιρετική σεζόν. Μπορούσες να το δεις και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ότι ήταν πολύ επιθετικοί και είχαν τον έλεγχο για μεγάλο διάστημα, μέχρι ο Μέσι να κάνει την διαφορά. Το να κατακτήσει η Λίβερπουλ την Πρέμιερ Λιγκ θα ήταν τεράστιο γι’ αυτούς»

Για την φετινή χρονιά της Νιουκάστλ: «Νομίζω ότι η φετινή μας σεζόν ήταν ξεχωριστή. Δεν ξεκινήσαμε καλά και θυμάμαι τις ερωτήσεις που μου κάνατε για το γεγονός ότι πάμε καλύτερα εκτός έδρας. Σιγά σιγά άρχισε να γίνεται το αντίθετο και γι αυτό ο κόσμος διασκέδαζε περισσότερο τα παιχνίδια μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X