Τον γύρο της Λατινικής Αμερικής έκανε η ανακοίνωση-έπος της Original 21!

ΠΑΝΙΚΟΣ: 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ έπιασαν θέση για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χθες, η Original 21 προχώρησε σε μια μακροσκελέστατη ανάρτηση στα social media, καταθέτοντας τις… προτάσεις της για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Η επική και άκρως ειρωνική ανακοίνωση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ έκανε τον… γύρο της Λατινικής Αμερικής, με μεγάλες ιστοσελίδες να ασχολούνται εκτενώς με το περιεχόμενο της «κιτρινόμαυρης» ανακοίνωσης για τον μεγάλο τελικό του Κυπελλου Ελλάδος.

Ιστοσελίδες από το Περού, την Κολομβία και την Βενεζουέλα, που είναι η… πρωταγωνίστρια της ανάρτησης, αναδημοσίευσαν την ανακοίνωση της Original 21. Ασφαλώς, τονίζεται ο ειρωνικός τρόπος με τον οποίο προτείνει η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ να διεξαχθεί ο τελικός. Η diariocorreo από το Περού  αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ προτείνουν να παίξουν στη Βενεζουέλα τον τελικό του ελληνικού Κυπέλλου. Οι Έλληνες οπαδοί γνωστοί για το υπερβολικό πάθος τους, αντιμετώπισαν με ειρωνεία το ζήτημα της διεξαγωγής του τελικού και προτείνουν την Βενεζουέλα».  Φυσικά και η  panorama από την Βενεζουέλα έχει στα βασικά αθλητικά της θέματα την ανακοίνωση , ενώ από την άλλη, η  ligadeportiva της Κολομβίας  τονίζει στον τίτλο της: «Ασυνήθιστο! Προτείνουν να παίξουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στην Βενεζουέλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X