Επίσημο: Ο Γκέγκα της Κ17 της ΑΕΚ στη Μίλαν για δοκιμή! (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Ο Γκέγκα της Κ17 της ΑΕΚ στη Μίλαν για δοκιμή! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο  Γκιλμπέρτο Γκέγκα είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 2002 και παίζει τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως αριστερό μπακ στην Κ17 της ΑΕΚ και έχει καταφέρει να κεντρίσει τα βλέμματα σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων!

Πρόκειται για ένα διαμάντι των «κιτρινόμαυρων» ακαδημιών που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία και την Μίλαν. Από τις 7 μέχρι και τις 10 Μαΐου θα μεταβεί στην Ιταλία, όπου θα δοκιμαστεί από τους ροσονέρι και εκεί θα προσπαθήσει να δείξει τον καλύτερο του εαυτό για να κερδίσει το… εισιτήριο για τις ακαδημίες της Μίλαν. Οι Ιταλοί θα τον τεστάρουν σε προπονήσεις και φιλικό και ανάλογα με τις επιδόσεις του θα αποφασίσουν αν θα κινηθούν για την απόκτηση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λιόν έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του νεαρού παίκτη, καθώς  η γαλλική ομάδα είχε στείλει και άνθρωπο να τον παρακολουθήσει, ενώ τον περιμένει το καλοκαίρι για να τον τσεκάρει  στη Γαλλία.

Δείτε την ανάρτηση του εκπροσώπου του Γκέγκα :

https://www.facebook.com/stelios.greg.3/posts/2239310969483290

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X