Φαν Ντάικ: "Πάλι καλά δεν παίζω στην La Liga"

Φαν Ντάικ: "Πάλι καλά δεν παίζω στην La Liga"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ημιτελικό Champions League με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ.

Ο 27χρονος Ολλανδός κεντρικός αμυντικός των Reds Βίτζιλ φαν Ντάικ, αναγνώρισε το μεγαλείο του Αργεντινού των μπλαουγκράνα με δηλώσεις του. “Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ισπανία και δεν αντιμετωπίζω τον Μέσι κάθε σεζόν”, υποστήριξε χαρακτηριστικά.

“Είναι φανταστικός παίκτης κι αυτό είναι προφανές. Το δύσκολο είναι όταν επιτιθέμεθα κι αυτός περιμένει σε κάποια γωνία. Γι’ αυτό πρέπει να οργανώσεις καλά την άμυνά σου. Αλλά, όταν χάνεις εύκολες μπαλιές οι συμπαίκτες του ψάχνουν να τον βρουν. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον αντίπαλο.

Είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Έχει αυτό το έξτρα στοιχείο που μας δείχνει τα τελευταία χρόνια. Χαίρομαι που δεν παίζω στην Ισπανία και δεν τον αντιμετωπίζω κάθε σεζόν”, είπε μεταξύ άλλων ο Φαν Ντάικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X