Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου, νέα συνάντηση τη Δευτέρα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου, νέα συνάντηση τη Δευτέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στην ΕΠΟ αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, χωρίς όμως να προκύψει κάποια οριστική απόφαση για τους όρους διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Έτσι, περιμένοντας και την απόφαση του Υφυπουργού, Γιώργου Βασιλειάδη, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, μαζί με τις ομάδες, θα τα ξαναπούν σε νέα συνάντηση την προσεχή Δευτέρα (6/5).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο ΠΑΟΚ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας του Κυριάκου Κυριάκου, έθεσε θέμα αλλαγής έδρας σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση ο τελικός να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα ήταν παρόντες εκπρόσωποι της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας.

Όσον αφορά τις FIFA και UEFA, αυτές εξέφρασαν την άποψη ότι η διεξαγωγή του τελικού χωρίς κόσμο αποτελεί πλήγμα για το ποδόσφαιρο κάθε χώρας, ενώ ο Φούσεκ από τη μεριά του τόνισε ότι το παιχνίδι πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ, ξεκαθαρίζοντας την επιθυμία του ώστε να γίνουν σεβαστές οι αποφάσεις που ήδη υπάρχουν.

Από την πλευρά της ΕΠΟ, ο κύριος Δέδες αναφορικά με την έδρα του τελικού, υπογράμμισε: «Είναι απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ για τελικό στο ΟΑΚΑ και μόνο η εκτελεστική μπορεί να το αλλάξει».

Πλέον, οι αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν στην καθοριστική σύσκεψη της Δευτέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X