Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού ο ΠΑΟΚ!

Ζήτησε αλλαγή έδρας του τελικού ο ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζήτημα αλλαγής έδρας του τελικού του Κυπέλλου έθεσε ο ΠΑΟΚ στην σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει γνωστό ότι επιθυμεί ο τελικός του Κυπέλλου με την Ένωση να διεξαχθεί με την παρουσία οπαδών στις εξέδρες. Στη σύσκεψη για τον τελικό στην ΕΠΟ, οι Θεσσαλονικείς έθεσαν μάλιστα ζήτημα αλλαγής έδρας σε περίπτωση που αποφασιστεί το παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

«Αν αποφασιστεί να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, δεν θέλουμε το ΟΑΚΑ», ήταν η θέση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, η Ένωση επιθυμούσε την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, κάτι που επανάλαβε και στη σύσκεψη. Συγκεκριμένα από την ΑΕΚ αυτό που ζητάνε είναι ο τελικός να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, με κόσμο και οκτώ θύρες ανοικτές για κάθε ομάδα. Κάτι που αποτελούσε ουσιαστικά τον αρχικό περσινό σχεδιασμό για τον τελικό του Κυπέλλου.

Το VAR μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στο ΟΑΚΑ

Παράλληλα, από πλευράς «κιτρινόμαυρων» επισημάνθηκε πως εφόσον ο ΠΑΟΚ, όπως και η ΑΕΚ, θέλουν χρήση VAR στον τελικό, αυτό δεν μπορεί να γίνει σε άλλο γήπεδο από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Όσον αφορά το θέμα της αλλαγής έδρας που έθεσε ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση ο τελικός να διεξαχθεί χωρίς οπαδούς, είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβεί καθώς κάτι τέτοιο θα καταργούσε τη χρήση του VAR, το οποίο θα λειτουργήσει δοκιμαστικά στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.

Παρόντες από πλευράς ΕΠΟ στη σύσκεψη είναι οι κ.κ. Δέδες, Γαβριηλίδης και Ψαρόπουλος, καθώς και ο υπερσύμβουλος FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ.

Την ΑΕΚ εκπροσωπεί η Αγγελική Αρκάδη (ο Μηνάς Λυσσάνδρου ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να είναι παρών), ο Νίκος Σμπαρούνης, ο Νίκος Χαριτάκης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου

Τον ΠΑΟΚ εκπροσωπούν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας. Φυσικά υπάρχει παρουσία εκπροσώπων της εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X