Σήμερα η σύσκεψη, την Παρασκευή τα σπουδαία

Σήμερα η σύσκεψη, την Παρασκευή τα σπουδαία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη σημερινή σύσκεψη ανάμεσα στις ομάδες την ΕΠΟ και την αστυνομία, αναμένεται να γίνει και επισήμως γνωστό ότι οι δύο ομάδες επιθυμούν να γίνει ο τελικός παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. Αυτό δηλαδή που υποστήριξαν και στις πρόσφατες διαρροές τους.

Ωστόσο η αλήθεια που προκύπτει από το ρεπορτάζ του Enwsi.gr είναι ότι στην προηγούμενη «συνάντηση» πριν καν διεξαχθούν οι ημιτελικοί, το θέμα της διεξαγωγής του τελικού εκτός συνόρων ή στο Παγκρήτιο με μαθητές είχε τεθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ και μόνο.

Διότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως είχε κάνει ξεκάθαρο εκείνη την περίοδο δεν επιθυμούσε να ξεκινήσει και πάλι το νέο πρωτάθλημα με μείον βαθμούς. Προφανέστατα διότι αδυνατεί να ελέγξει τον κόσμο της.

Η ουσία είναι ότι η σύσκεψη της Πέμπτης είναι άνευ… ουσίας. Την Παρασκευή ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση. Και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτή θα είναι η διεξαγωγή του τελικού χωρίς την παρουσία οπαδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X