Το...καλό παιδί που θέλει ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Το...καλό παιδί που θέλει ο Ολυμπιακός (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν πάλι την ονοματολογία για το καλοκαίρι, με παίκτες όπως ο Ζερεμί Ματιέ που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε νέο Γιάγια Τουρέ.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα έχει μια αδυναμία στο κάπνισμα που δεν κρύβεται. «Δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που καπνίζει, ούτε ο τελευταίος. Λένε ότι καπνίζω. Ναι, και λοιπόν;» έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του, με εμφανή προκλητική διάθεση, ο Ματιέ, ο οποίος ως Μπλαουγκράνα έκανε και πλάκα σε βίντεο που είχε ανεβάσει ο τότε συμπαίκτης του Ζεράρ Πικέ, κάνοντας ότι τραβάει μια τζούρα από τσιγάρο!.

 

«Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ό, τι θέλει, δεν με ενοχλεί. Δεν καπνίζω πολύ, καπνίζω όμως όποτε θέλω» είχε πει ακόμα ο αμυντικός της Σπόρτινγκ, ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν είμαι ένας καπνιστής που κάνει ένα πακέτο κάθε μέρα (σ.σ. αυτό θα έλειπε!). Με έπιασαν μια φορά, έτσι είναι, αλλά δεν καπνίζω κάθε μέρα. Ξέρω ότι αυτό δημοσιεύτηκε, αλλά δεν με απασχολεί».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X