Πάμε για τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Άρης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική της Super League, ωστόσο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον τελικό Κυπέλλου της 11ης Μαΐου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μπορεί να μεσολαβούν αρκετές μέρες μέχρι τον μεγάλο τελικό, ωστόσο αυτή τη στιγμή αυτό είναι το φλέγον θέμα τόσο για τις δύο ομάδες, όσο και για την Αστυνομία, αλλά και για τον Υφυπουργό Αθλητισμού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης μάλιστα, θα είναι εκείνος που θα κληθεί να πάρει και την τελική απόφαση για την “τύχη” του αγώνα, πιθανότατα εντός εβδομάδας. Βέβαια, θα προηγηθεί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού (Πέμπτη, 2 Μάιου), ανάμεσα στις δύο ομάδες, την ΕΠΟ και την ΕΛ.ΑΣ, από την οποία θα προκύψει και η εισήγηση προς τον Βασιλειάδη με 15.000 κόσμου έκαστος, ωστόσο την τελευταία… λέξη την έχει ο ίδιος ο Υφυπουργός.

Οι λόγοι που δείχνουν τελικό χωρίς κόσμο

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να ζήσουμε στιγμές… 2016, αφού το πιο πιθανό είναι να πάμε σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών όπως τότε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Πέρα από τον λογικό φόβο για επεισόδια (όπως συνέβη και στους δύο προηγούμενους τελικούς των δύο ομάδων και κυρίως σε αυτόν στον Βόλο), υπάρχουν ενδείξεις για προβοκάτσια από οπαδούς… τρίτης ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει η Αστυνομία. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν αποτραπεί αρκετά “ραντεβού” μεταξύ αντίπαλων οπαδών. Η ΕΛ.ΑΣ από την πλευρά της δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα προλάβει πιθανά επεισόδια την ημέρα του ματς, παρά μόνο ότι μπορεί να τα καταστείλει.

Οι ομάδες θέλουν κόσμο, αλλά…

Οι δύο αντίπαλοι έχουν καταστήσει σαφές ουκ ολίγες φορές την επιθυμία τους να έχουν οπαδούς στο πλευρό τους στον τελικό της 11ης Μαΐου, ωστόσο αναγκαστικά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, σε περίπτωση που η απόφαση είναι διαφορετική. Δυνατά… έπαιξε τις τελευταίες ημέρες και το σενάριο για να γίνει ο τελικός στο Παγκρήτιο (με παιδιά και μαθητές σχολείων), ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προχώρησε, αφού στο γήπεδο της Κρήτης δε θα υπήρχε η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το VAR.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X