Εμπάκουε: «Ήταν εύκολο να πω ναι στην ΑΕΚ, θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο»

Εικόνες από την άφιξη του Εμπάκουε στην Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Τις πρώτες του δηλώσεις με την έλευση του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παραχώρησε ο Τρέβορ Εμπάκουε.

Ο 30χρονος σέντερ, ήταν αρκετά ευδιάθετος παρά το πολύωρο ταξίδι που είχε να κάνει και στην πρώτη του κουβέντα στάθηκε στον μεγάλο ενθουσιασμό που έχει για τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γίνει κάτι σπουδαίο στην Βetshop Basket League.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος Αμερικανός άσος τόνισε πως του ήταν πολύ εύκολο να πει το ναι στη «Βασίλισσα», ενώ όσον αφορά στις προσδοκίες του κόσμου γνωρίζει πως οι απαιτήσεις είναι στα… ύψη και αυτός θα κάνει ότι μπορεί για να ανταπεξέλθει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τρέβορ Εμπάκουε έχουν ως εξής:

Το πρώτο του σχόλιο: «Πάντα είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο στο πρωτάθλημα».

Όσον αφορά τους λόγους επιλογής της ΑΕΚ τόνισε: «Ήταν πολύ εύκολο να πω ναι. Ο κοουτς Μπάνκι με πήρε τηλέφωνο πριν από μερικές μέρες και μου είπε ότι θέλει έναν νέο παίκτη στην ομάδα να δώσει στοιχεία στην ομάδα. Επίσης ξέρω και τον Ηλία Καντζούρη. Ήταν εύκολο να πω ναι στην ΑΕΚ».

Έπειτα στάθηκε στις απαιτήσεις που υπάρχουν σχολίασε: «Ο κόσμος έχει υψηλές προσδοκίες. Η ΑΕΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίζουν και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δώσω τα πάντα στην ΑΕΚ. Είμαι σκληρός στο παρκέ και θέλω να κάνω όλα όσα πρέπει για να κερδίζουμε».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος άσος μίλησε για τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι φανταστικοί, είδα ορισμένα βίντεο κι είναι τρομεροί. Επίσης, δεν σταμάτησαν να μου στέλνουν στα social media!  Δεν βλέπω την ώρα να παίξω γι’ αυτούς. Είναι τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλης ομάδας και θέλω να κάνουν τους οπαδούς μας να νιώσουν περήφανοι που αγωνίζομαι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα παλέψω σκληρά κάθε μέρα, ώστε να φέρουμε πολλές νίκες στην ομάδα».

Τέλος, υπογράμμισε τα εξής: «Είναι τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλης ομάδας και θέλω να κάνουν τους οπαδούς μας να νιώσουν περήφανοι που αγωνίζομαι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Θα παλέψω σκληρά κάθε μέρα, ώστε να φέρουμε πολλές νίκες στην ομάδα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X