Οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν Φαν Ντάικ αλλά οι δημοσιογράφοι Στέρλινγκ

Οι ποδοσφαιριστές ψήφισαν Φαν Ντάικ αλλά οι δημοσιογράφοι Στέρλινγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία αναδείχθηκε ο κεντρικό αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Μοχάμεντ Σάλαχ. Η απόφαση ήταν πολύ οριακή όμως καθώς ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ ήταν πολύ κοντά.

Ο Ολλανδός αναδείχθηκε κορυφαίος από τους συναδέλφους του και ο Άγγλος στράικερ της Σίτι ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιρικούς δημοσιογράφους!

Ο Στέρλινγκ, που στα βραβεία της PFA παρέλαβε αυτό του κορυφαίου νεαρού ποδοσφαιριστή της φετινής Premier League, αν και είναι 24 ετών, αναδείχθηκε καλύτερος όλων από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

H FWA τον ανέδειξε κορυφαίο όλων για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με 17 τέρματα και 10 ασίστ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, οδηγώντας τη Μάντσεστερ Σίτι προς την κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού τίτλου, εφόσον η ομάδα πάρει και τα δυο εναπομείναντα ματς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X