Τελειώνει τον Μπέιλ ο Ζιντάν

Τελειώνει τον Μπέιλ ο Ζιντάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ράγιο Βαγιεκάνο αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στο στρατόπεδο των Μαδριλένων. Για πρώτη φορά ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπερασπίστηκε τους παίκτες του και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του.

“Δεν κάναμε τίποτα. Τίποτα. Σε όλα τα επίπεδα. Κάποιες φορές μπορεί να μη σκοράρεις, αλλά εδώ δεν κάναμε τίποτα. Είμαι έξαλλος, γιατί ήταν κακή η εικόνα. Είμαι υπεύθυνος για αυτό. Πρέπει να πούμε συγγνώμη στους οπαδούς και το κλαμπ.

Το τι είπα στους παίκτες μένει στα αποδυτήρια. Εγώ πάντα υπερασπίζομαι τους παίκτες μου, αλλά τώρα δε θα το κάνω. Δεν μπορούμε να παίζουμε έτσι. Είμαι κι εγώ υπεύθυνος” ήταν μόνο μερικές από τις δηλώσεις του.

Ένας από τους παίκτες που πλέον είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι είναι και ο Μπέιλ. Ο Ουαλός αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το ματς με τη Βαγιεκάνο γιατί ήθελε να πάει εγκαίρως στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης.

Εκεί τον περίμενε το προσωπικό του τζετ για να τον μεταφέρει σε άγνωστο προορισμό. “Δεν ξέρω αν το μυαλό του είναι στη Μαδρίτη” σχολίασε ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X