Πεπ: «Βγάζω το καπέλο στους παίκτες μου» (VIDEO)

Συνεχίζει τα mind games ο Πεπ: «Είμαστε ακόμα... έφηβοι στο Champions League»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια δήλωσε που δεν μας έχει συνηθίσει προχώρησε Ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός προπονητής, θέλησε να καταστήσει σαφές προς τους εκπροσώπους του Τύπου ότι δεν κρίνει την ομάδα του από ένα κακό αποτέλεσμα ή από τον αποκλεισμό στο Champions League με την απόφαση του VAR.

Αντιθέτως, βλέποντας τόση συνέπεια από τους παίκτες του και τέτοια σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα, τους βγάζει το καπέλο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Γιατί να κρίνω την ομάδα μου από μια στιγμή που συνέβη στο Chanpions League; Δεν κρίνω από τα αποτελέσματα ως προπονητής. Έχω πει στους παίκτες μου ότι η δουλειά τους τελείωσε. Ότι για εμένα και για τους οπαδούς η δουλειά τους έχει τελειώσει και τους βγάζουμε το καπέλο. Όμως θέλουμε και τον τίτλο. Δεν θα πούμε ότι μας αρκεί αυτό που κάναμε. Θέλουμε να πάρουμε την Πρέμιερ Λιγκ, ίσως και λίγο περισσότερο από πέρυσι γιατί θα είναι μοναδικό για τον σύλλογό μας» ήταν τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X