"Ξέρανε" την Παρί η Ρεν στα πέναλτι και χρίστηκε Κυπελλούχος Γαλλίας (VIDEO)

"Ξέρανε" την Παρί η Ρεν στα πέναλτι και χρίστηκε Κυπελλούχος Γαλλίας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το έχασε κι αυτό η Παρί Σεν Ζερμέν! Παρότι προηγήθηκε με 0-2, η Ρεν έστειλε το παιχνίδι στην παράταση και “έκλεψε” το κύπελλο στα πέναλτι.

Το παιχνίδι άρχισε τέλεια για την Παρί, αφού μετά από κόρνερ του Νεϊμάρ, ο Ντάνι Άλβες έπιασε ένα τρομερό μονοκόμματο σουτ και έστειλε την μπάλα στη γωνία του Κούμπεκ για το 0-1 στο 13′. Οκτώ λεπτά αργότερα, μια υπέροχη πάσα του Ντι Μαρία έβγαλε μόνο του τον Βραζιλιάνο, που με σκαφτό σουτ έγραψε το 0-2.

Εκεί, όπου όλα έμοιαζαν να απλοποιούνται για τους πρωτευουσιάνους, ώσπου στο 40′ η Ρεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι, όταν σε μια σέντρα του Τραορέ από δεξιά, ο Κιμπεμπέ έβαλε το πόδι για να διώξει κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρεολά με αυτογκόλ. Το απόλυτο ντελίριο για τους Βρετόνους ήρθε στο 66′, όταν ο Μεξέ πετάχτηκε πρώτος στο πρώτο δοκάρι μετά από κόρνερ και ισοφάρισε σε 2-2.

Στην παράταση δε σημειώθηκε κάποια φάση, αλλά ο Κιλιάν Εμπαπέ αποβλήθηκε στο 118′, στερώντας μια λύση στη διαδικασία των πέναλτι. Και σε αυτή, μοιραίος ήταν ο Ενκουνκού, που έστειλε την μπάλα ψηλά και η Ρεν πήρε το τρόπαιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X