Δεν πειράζει ΑΕΚάρα, εκτός τελικού...

Δεν πειράζει ΑΕΚάρα, εκτός τελικού...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σταμάτησε στα ημιτελικά η πορεία του “Δικεφάλου” στο Challenge Cup!

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μαδέιρα, αφού έχασε με 30-22 και έμεινε εκτός τελικού. Οι “κιτρινόμαυροι” έπρεπε να διαχειριστούν τη διαφορά του σκορ από τον πρώτο αγώνα (27-22), αλλά και την  ψυχολογία που δεν είχαν με το μέρος τους. Πλέον, η “Ένωση” καλείτε να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα, ώστε να σώσει κάτι από την χρονιά μετά από την απώλεια του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, αλλά και από τον αποκλεισμό της στο Challenge Cup.

Στην προσπάθεια της ΑΕΚ δεν έλειψε ο κόσμος της, που δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ.

Όλοι, βέβαια, στο “Γ. Κασιμάτης” πάγωσαν στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο 31χρονος αριστερός μπακ της νησιωτικής πορτογαλικής ομάδας, Ελέντι Σεμέδο, έπεσε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα που δέχθηκε.

Συμπαίκτες και αντίπαλοι του Αφρικανού έσπευσαν να βοηθήσουν και η επέμβαση των δύο ιατρικών επιτελείων ήταν καθοριστική. Ο Σεμέδο σηκώθηκε μετά από τρία λεπτά και πήγε να εξεταστεί.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν κοντά στο σκορ με την Μαδέιρα κατά την διάρκεια να ανεβάζει απόδοση και να παίρνει προβάδισμα 4 γκολ (3-7). Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να μειώσουν στην συνέχεια, όμως οι Πορτογάλοι με τον Σεμέδο να είναι στην μέρα του, δεν τους άφηναν εύκολα (7-11). Τελικά, η Μαδέιρα κατάφερε να μπει στα αποδυτήρια με το σκορ ημιχρόνου να είναι 9-13 υπέρ της, και την ΑΕΚ να πρέπει να ανεβάσει απόδοση στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαδέιρα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της (10-16). Οι παίκτες της “Ένωσης” δεν κατάφεραν να μειώσουν την μεγάλη διαφορά στο σκορ και η πρόκριση δυσκόλευε όλο και πιο πολύ (16-22). Έτσι, η αναμέτρηση βρήκε νικήτρια την πορτογαλική ομάδα με 30-22, όπου πήρε την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ΑΕΚ η εκτός έδρας ρεβάνς με τον Διομήδη (30/04, 18:00) για τα play-off της Handball Premier.

Ημίχρονο: 9-13, Τελικό: 22-30

Δείτε ΕΔΩ πως μετέδωσε το enwsi.gr την εξέλιξη του αγώνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X